Verborgen

Karin Slaughter

prijs: € 19.95

480 pagina's, Paperback

ISBN: 9789402713800


Levertijd: Uitverkocht
Ingenieuze plots en razend spannend: dit is deel 8 in de Will Trent-reeks van de Queen of Crime.
 
Will Trent heeft al heel veel gezien in zijn carrière, maar zo persoonlijk als deze zaak is het zelden geweest. Dat beseft hij meteen zodra hij het verlaten pakhuis in Atlanta binnengaat en het ernstig toegetakelde lijk van een collega aantreft. Van het lichaam lopen bloederige sporen weg, die erop wijzen dat er ergens nog een slachtoffer moet zijn. Wanneer op de plaats delict ook nog iets wordt gevonden wat direct verband houdt met Wills verleden, beseffen hij en patholoog-anatoom Sara Linton dat ze alles op alles moeten zetten om erger te voorkomen...
 
Verborgen is de ongekend spannende terugkeer van de Queen of Crime naar haar populairste serie, met Will Trent in de hoofdrol.
 
'Een echte ouderwetse Karin Slaughter.' Ineke Lenting, vertaler
 
'Vakmanschap.' NRC
 
'Thema's, karakters, plot, stijl: krachtig, rauw en empathisch.' de Volkskrant
 
'Waanzinnig goed.' Twan Huys
TitelVerborgen
Auteur(s)Karin Slaughter, Karin Slaughter
Vertaler(s)Ineke Lenting, Ineke Lenting
ISBN9789402713800
Afmetingen216x141x40 mm
Aantal pagina's480
UitgeverHarperCollins
TaalNederlands; Vlaams
LevertijdUitverkocht
Prijs€ 19.95
BindwijzePaperback
Gewicht634 gram

      Prima verhaal, maar wel meer van hetzelfde

Geschreven op woensdag 3 augustus 2016 door Gerda Geven
Het staat buiten kijf dat ieder boek van Karin Slaughter 'a good read' is. Prima geschreven, goed leesbaar en entertaining. Maar betekent dat dan ook, dat het een goed boek is?
Om heel eerlijk te zijn, vind ik dit verhaal te voorspelbaar. Het gaat steeds minder om de crime en steeds meer om de onderlinge verhoudingen tussen Sara, Will en Angie. En aangezien ik daar in de voorgaande boeken al veel over gelezen heb en de karakters zich niet substantieel veranderen, blijft het - voor mij - meer van hetzelfde. Ik mis de spanning en de horror van Slaughters eerste boeken.

Is dit je eerste kennismaking met Karin Slaughter? Ga dan op zoek naar haar eerste boeken en laat je verrassen. Bereid je maar vast voor op een slapeloze nacht.
Voeg een recensie toe »

Recensies

Er zijn nog geen recensies van klanten voor dit boek. Wees de eerste!