Deel Een en TweeHarry Potter en het vervloekte kind

J.K. Rowling

prijs: € 21.90

Paperback

ISBN: 9789076174945


Levertijd: 2-3 werkdagen
Uitgeverij De Harmonie is verheugd te kunnen meedelen dat zij de Nederlandse vertaling zal brengen van de toneeltekst Harry Potter en het Vervloekte Kind deel een en twee, een origineel, nieuw verhaal geschreven door J.K. Rowling, John Tiffany en Jack Thorne en een nieuw toneelstuk van Jack Thorne. Deze speciale editie van de toneeltekst zal verschijnen in november 2016, zodat Harry Potter-fans ook in Nederland en Vlaanderen dit nu al legendarische 'achtste' Harry Potter-verhaal kunnen lezen. Het e-book van de Nederlandse vertaling zal gepubliceerd worden op Pottermore, de interactieve website van J.K. Rowlings Tovenaarswereld. Over het boek/toneelstuk: Het achtste verhaal. Negentien jaar later Harry Potter en het Vervloekte Kind deel een en twee is het eerste Harry Potter-verhaal dat officieel wordt gebracht als toneelstuk. De wereldpremière van het stuk zal plaatsvinden in West End in Londen op 30 juli 2016. Het leven van Harry Potter was al nooit eenvoudig, maar nu hij een overwerkte ambtenaar is op het ministerie van Toverkunst en vader van drie schoolgaande kinderen lijkt alles nog moeilijker. Terwijl Harry wordt achtervolgd door zijn verleden dat weigert verleden tijd te blijven, worstelt zijn jongste zoon Albus met een familie-erfenis waar hij nooit om gevraagd heeft. Wanneer het verleden en heden dreigen te versmelten, leren zowel vader als zoon dat duisternis soms uit onverwachte hoek komt.
TitelDeel Een en TweeHarry Potter en het vervloekte kind
Auteur(s)J.K. Rowling, J.K. Rowling, Jack Thorne, Jack Thorne, John Tiffany, John Tiffany
Vertaler(s)Wiebe Buddingh', Wiebe Buddingh'
ISBN9789076174945
Afmetingen220x150x34 mm
UitgeverHarmonie, Uitgeverij De
TaalNederlands; Vlaams
Levertijd2-3 werkdagen
Prijs€ 21.90
BindwijzePaperback
Gewicht629 gram

      Steengoed verhaal

Geschreven op woensdag 10 augustus 2016 door Marijke Zeebregts
Weer een geweldig, of liever steengoed verhaal van J.K. Rowling, voor theater bewerkt door John Tiffany en Jack Thorne. Ik heb de engelstalige editie gelezen.
Het verhaal vliegt letterlijk alle kanten op, met de bekende moraal: familie krijg je, vrienden moet je maken. Het verleden herleeft in dit boek, goed tegen kwaad en alle oude bekenden zijn er ook. En je leert en passant dat het niet zo handig is om de geschiedenis naar je hand te willen zetten. Je blijft lezen!
Voeg een recensie toe »

Recensies

Er zijn nog geen recensies van klanten voor dit boek. Wees de eerste!