Rik en Jesper overleven op een onbewoond eiland

Rik Kleeven

prijs: € 17.99

256 pagina's, Hardback

ISBN: 9789043932042


Levertijd: 2-3 werkdagen
Rik Kleeven en Jesper Weijs ken je van hun YouTubekanaal Glowmovies. In hun videos bouwen ze de gekste creaties en bedenken ze de vetste uitdagingen.

In hun tweede kinderboek Rik en Jesper overleven op een onbewoond eiland beleven ze weer de bizarste avonturen. Rik en Jesper doen namelijk met hun zelfgebouwde boot mee aan de befaamde zee-eendenrace, de enige race ter wereld met vier keer de letter e achter elkaar. Onderweg komen ze in een afgrijselijke waterhoos terecht en ze belanden op een onbewoond eiland. Ze bouwen een hutje en overleven op kokosnoten en mangos. Maar… is het eiland wel echt onbewoond? Ze horen rare geluiden en bovendien verdwijnen er soms spullen. Zullen Rik en Jesper ooit nog van het eiland afkomen? En wie wint die zee-eendenrace nou eigenlijk?

In deze humoristische en avontuurlijke graphic novel komen tekst en beeld op een vindingrijke manier samen: illustraties, handgeschreven tekst en strips van Tamara Boon wisselen elkaar af om het verhaal helemaal tot leven te brengen.

Lees ook het eerste deel in de Glowmovies-serie 'Rik en Jesper maken er een zooitje van'.
Het tweede deel in de komische graphic novel serie Glowmovies over een bizarre botenrace waarbij het noodlot toeslaat. Een spannend verhaal voor 7+ met tekeningen van Tamara Boon.
TitelRik en Jesper overleven op een onbewoond eiland
Auteur(s)Rik Kleeven, Jesper Weijs
ISBN9789043932042
Afmetingen222x151x31 mm
Aantal pagina's256
UitgeverKosmos Uitgevers
TaalNederlands; Vlaams
Levertijd2-3 werkdagen
Prijs€ 17.99
BindwijzeHardback
Gewicht468 gram
Voeg een recensie toe »

Recensies

Er zijn nog geen recensies van klanten voor dit boek. Wees de eerste!