Wat de zomer niet overleeft

Tom Wright

prijs: € 19.95

Paperback

ISBN: 9789041420619


Levertijd: Onbekend
In een stadje in het zuiden van de Verenigde Staten groeit de jonge Jim, Biscuit voor vrienden, bij zijn grootmoeder op. Op een dag treft hij zijn nichtje L.A. toegetakeld aan op de veranda en hij neemt haar mee naar binnen. Ze is te getraumatiseerd om haar verhaal te doen. Al snel blijkt dat er in de stad meisjes verdwijnen die vermoord teruggevonden worden. Jim vermoedt dat er een verband is tussen de verdwijningen en hij denkt dat L.A. er meer van weet. Naarmate de lange, warme zomer vordert ontdekt Jim steeds meer verdachten. Geplaagd door visioenen van de slachtoffers en geholpen door een bevriende politieman, gaat hij op zoek naar de moordenaar.
TitelWat de zomer niet overleeft
Auteur(s)Tom Wright, Tom Wright
Vertaler(s)Barbara de Lange, Barbara de Lange
ISBN9789041420619
Afmetingen216x136x25 mm
UitgeverAnthos Literaire Thrillers
TaalNederlands; Vlaams
LevertijdOnbekend
Prijs€ 19.95
BindwijzePaperback
Gewicht372 gram

      Misdaad als een lange lome zomerdag

Geschreven op zondag 7 mei 2017 door Gerda Geven
Wie van snelle spanning en gruwelijke misdaden houdt, kan deze recensie overslaan. Dit gaat over een verhaal dat zich voortsleept als een lange lome zomerdag.
Er worden moorden gepleegd en een puber blijkt er meer van te weten. Alleen ... zij is te getraumatiseerd om haar verhaal te kunnen doen.
Het is razend knap hoe Wright je meeneemt in de Texaanse hitte en je het gevoel geeft dat je - bevangen door de warmte - niet vooruit komt. Daarnaast vond ik - liefhebster van snelle actie en 'fast paced' vertelstijlen die je de adem benemen - het ook mateloos irritant. Het kwam maar niet vooruit. Hoofdpersoon Biscuit sleurde, zeulde en zwoegde maar voort. En dan ... plotseling, aan het eind, als een deus ex machine komt de aap uit de mouw. Niet helemaal mijn stijl, maar wel heel goed uitgevoerd.
Voeg een recensie toe »

Recensies

Er zijn nog geen recensies van klanten voor dit boek. Wees de eerste!