Verloren wereld

Dennis Lehane

prijs: € 21.99

Paperback

ISBN: 9789026331350


Dit artikel kan helaas niet besteld worden.

Verloren wereld van Dennis Lehane is een ijzersterke literaire thriller over de Amerikaanse maffia van een van de beste Amerikaanse thrillerauteurs. Florida, 1943. De wereld staat in brand en dat heeft ook zijn weerslag op het leven in de stad Tampa. Joe Coughlin werkt er als consigliere van de familie Bartolo en begeeft zich moeiteloos in de onder- en bovenwereld. Van de laagste boeven tot aan de elite van Tampa en de spionnen van de Naval Intelligence: iedereen kent hem. Joe heeft het allemaal – geld, macht, een maîtresse. Maar succes kan hem niet beschermen tegen zijn maffia verleden: het gerucht gaat dat een huurmoordenaar het op hem voorzien heeft…
Met verve schrijft Lehane over de Amerikaanse maffia van de jaren veertig; Verloren wereld is een pageturner van niveau.

‘Een van de meest interessante en talentvolle Amerikaanse romanschrijvers.’ – Washington Post
TitelVerloren wereld
Auteur(s)Dennis Lehane, Dennis Lehane
ISBN9789026331350
Afmetingen216x136x26 mm
UitgeverAmbo|Anthos
TaalNederlands; Vlaams
LevertijdNiet meer leverbaar
Prijs€ 21.99
BindwijzePaperback
Gewicht411 gram

      Fantastisch verhaal over liefde en geweld

Geschreven op woensdag 4 januari 2017 door Gerda Geven
Het is 1943. De wereld staat in brand en dat heeft z'n weerslag op het leven in het Amerikaanse Tampa (Florida). Lehane vertelt een ongelooflijk verhaal over de rivaliteit tussen verschillende groepen van gangsters. Ongeacht huidskleur, herkomst, sociale setting ... ook misdadigers houden van hun geliefden en willen hen ten koste van alles (en ieder ander) beschermen.
Lehane is een meesterlijk verteller. Hij geeft ons een zeer geloofwaardig inkijkje in het gangsterleven in de jaren '40 van de vorige eeuw. Een absolute aanrader!

Ik heb de engelstalige versie van het boek geleden: World gone by.
Voeg een recensie toe »

Recensies

Er zijn nog geen recensies van klanten voor dit boek. Wees de eerste!