Negendoder

Ule Hansen

prijs: € 22.99

448 pagina's, Paperback

ISBN: 9789024573356


Levertijd: Uitverkocht
Negendoder van Ule Hansen is het eerste deel van een razend spannende thrillerserie in hedendaags Berlijn. Voor lezers van Samuel Bjørk en Hjorth Rosenfeldt. Op een bouwsteiger midden in Berlijn wordt een gruwelijke vondst gedaan: drie lichamen, gewikkeld in tape, hangen aan de metalen buizen. De excentrieke profiler Emma Carow - voor gewone mensen is ze bang, maar seriemoordenaars begrijpt ze - wordt op de zaak gezet. Door haar onconventionele manier van werken botst ze nogal eens met haar collega's van de recherche, maar met haar briljante geest denkt Emma al snel een andere kant op dan het onderzoeksteam. Daarmee zet ze haar toekomst - en haar leven - op het spel.

Emma Carow, profiler: voor mensen is zij bang. Seriemoordenaars begrijpt ze. De Duitse thrillersensatie nu in Nederland!

TitelNegendoder
Auteur(s)Ule Hansen, Ule Hansen
ISBN9789024573356
Afmetingen215x140x38 mm
Aantal pagina's448
UitgeverLuitingh Sijthoff
TaalNederlands; Vlaams
LevertijdUitverkocht
Prijs€ 22.99
BindwijzePaperback
Gewicht604 gram

      Weer een gemankeerde speurder

Geschreven op zondag 7 mei 2017 door Gerda Geven
Je moet natuurlijk wel een beetje gek zijn, om gefascineerd te zijn door gruwelijke misdaden. En als je misdadigers dan ook nog beter begrijpt dan 'gewone' mensen ... dan is het hek van de dam.
Negendoder's hoofdpersoon is Emma Carow. Het verhaal speelt zich af in mijn favoriete stad: Berlijn (dus 1 ster voor locatie!). En de moorden zijn gruwelijk. Tot zover sluit dit naadloos aan op mijn leesbehoeften als ik iets ter ontspanning zoek.
Het verhaal is ook prima uitgewerkt, maar ... Waar is zo langzamerhand wel een tikje giebel van wordt is dat de hoofdpersonen maar niet leren van hun fouten. Je ziet de valkuil van mijlenver aankomen. En dat steeds opnieuw.
Wat mij betreft wordt het tijd voor slimmere speurders die nadenken voordat ze handelen. Dat levert ongetwijfeld verrassender verhaallijnen op.
Voeg een recensie toe »

Recensies

Er zijn nog geen recensies van klanten voor dit boek. Wees de eerste!